Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×

More from deviantART



Details

Submitted on
October 18, 2012
Submitted with
Sta.sh
Link
Thumb

Stats

Views
6,126 (3 today)
Favourites
176 (who?)
Comments
474
×
Type :

- Icons : 10$ | blinks
:iconnefaire:

- Static doll : 12$ | no animation
13052014 by Nefaire

- Animated doll : 15$ each | random animations
01072014 by Nefaire


Info :

1. Please pay before i started working on your order, and NO refunds! ^^

2. OCs only / no official characters

3. Note me this form :
- References : (link me your OC ref)
- Type : (icons or dolls animated/static)
- Things i need to know : (characteristics/expression/etc?)
- Your paypal email : (so i know who sent the money)

4. Points payment not available for this moment~ :<
If you want to pay with points please let me know
i'll set up the commish widget in my 2nd account Netama 100:points: = 1$



Slots :
//im working in order of payment~ >w<

d o l l s
1. monpicake paid | done
2. TheAngelOfMemories paid | done
3. BlazingBacon paid | done
4. Nomakai paid | done
---
5. Sheepily paid | done
6. TheAngelOfMemories paid | done
---
7. soaru paid | done
8. Banana-Banshee paid | done
9. pindanglicious paid

i c o n s
1. 216th paid | done
2. 216th paid | done
3. monpicake paid | done
---
4. soaru paid | working on
5. Dygyt-Alice paid


updates : sorry if i took longer time to finish, and if im currently working on your order, feel free to ask for wip via notes :hug:
Add a Comment:
 
:icontomeksz:
tomeksz Featured By Owner Aug 10, 2014
Do you would like to feature my commission info in order to receive a feature :la: of your commissions in return?
Reply
:iconpindanglicious:
pindanglicious Featured By Owner May 28, 2014  Hobbyist Digital Artist
nenek aku mau satu :la:
- References : 
Reference: Shiraishi Twins by pindanglicious  (aku mintanya yang kanan ya nek, yang pakek jaket ovo)
ini referensi lain kalau misalkan kurang jelas:
abang senang habis disunat by pindanglicious  shounen by pindanglicious   

- Type : dolls animated
- Things i need to know : yang di referensi itu jaketnya terlalu rapat, jadi agak dibuka dikit, kayak referensi ketiga (yang bedua sama cowok rambut putih). atau kayak gini:
Woles by pindanglicious  (ya pokoknya kebukanya gak kelebaran gak kekecilan-?- ya nek :""D)
- Your paypal email : rin.akaridaiichi@gmail.com
Reply
:iconnefaire:
Nefaire Featured By Owner May 28, 2014
ahahah ya ampun ketawa sndiri baca penjelasanmu rin~~ X'DDD
oke2, aq add ke list ya, email paypal aq : nefbigdaddy@gmail.com :hug:
Reply
:iconpindanglicious:
pindanglicious Featured By Owner Jun 15, 2014  Hobbyist Digital Artist
neneek XD aku update referensi biar lebih jelas yaa :3
kyoto's new ref by pindanglicious
Reply
:iconnefaire:
Nefaire Featured By Owner Jun 15, 2014
sip! :la:
maap ya rin lama selesainya, banyak ref oc yg rambutnya curls muter2 pdhl aku paling lama kalo ngerjain yg kaya gitu~ TvT
Reply
:iconpindanglicious:
pindanglicious Featured By Owner Jun 15, 2014  Hobbyist Digital Artist
gapapa kali nek santai aja 8"""D
aku juga suka males banget kalo banyak oc yang susah begitu jadi 1000% procrastinator :iconmingplz: /ditabok

biar lebih jelas aja kok nek XDD
Reply
:iconnefaire:
Nefaire Featured By Owner Sep 1, 2014
rin~~
*toel sambil takut2*
TvT

maaf ya lama banget nyelesainnya, gara2 ngerjain skripsi, sekarang lagi aku kerjain ini pixelnya! >o<
aku mau bonusin mini pixel soalnya udah bikin nunggu lama, kasi tau ref nya ya~
Reply
:iconpindanglicious:
pindanglicious Featured By Owner Sep 4, 2014  Hobbyist Digital Artist
hai neeek :icontearplz:

ngga papa kali neek kerjain dulu aja kesibukan RLnya :icontearplz:
ahhh makasih banget kalau mau repot-repot bikin :"""D santai aja kali neeeks~
refnya sama kayak ini aja~ si kyoto

pindanglicious.deviantart.com/…
Reply
:iconpindanglicious:
pindanglicious Featured By Owner May 28, 2014  Hobbyist Digital Artist
pfffft penjelasanku ambigu ya nek :"""""""D /dor
okee dibayaarrrr <3
Reply
:iconnefaire:
Nefaire Featured By Owner May 28, 2014
hehe lucu kok, makasih ya~ :iconkumachuplz:
Reply
Add a Comment: